Зодия Скорпион да си купи нов домакински уред. Ето целия хороскоп

...
Зодия Скорпион да си купи нов домакински уред. Ето целия хороскоп
Коментари Харесай

Хороскоп за 24 май петък: Да си купи нов уред зодия

Зодия Скорпион да си купи нов домашен апарат. 

Ето целия хороскоп на

Овен

Настроени сте оптимистично, само че просто не можете да дочакате случай, с цел да изпитате ориста. Затова в този момент, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, без значение дали наподобява вярно, Вие ще се просто щастливи от този апел и ще бъдете повече от уверени в позитивния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите отговорности, и за какво тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както прилича?...

Телец

Вие сте най-надеждния и резистентен център на своето семейство, както Слънцето е център на Слънчевата система. Ако някой от Вашето семейство се замисли през днешния ден кого не би могъл да показа с някой различен, то безспорно ще се стигне до Вас. А Вие незабавно ще се притечете на помощ и ще извършите всичко допустимо, с цел да върнете своя непосредствен човек в нормалното му русло.
 

Близнаци

Днес ще Ви се даде опция, да полирате малко своя публичен имидж. Това, несъмнено, ще стане, в случай че сте подготвени да се окажете в центъра на събитията. Готови ли сте за такова затопляне? Ако сте гъвкави и сте подготвени на всичко, то сте подготвени за блясъка на прожекторите. Ръководете се от своя авантаристичен дух, с цел да придобиете нов опит и нови чувства. Около Вас кръжат сили на високо ниво. Те ще Ви ободрят и ще Ви избави от непотребното напрежение.
 

Рак

Трябва да сте доста деликатни и внимателни, защото звездите предизвестяват за висока възможност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете мощни чувства, а самодейност проявявайте единствено когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в персоналните връзки е належащо да се ръководите от здравия разсъдък. За страдание сте склонни да взимате мечтаното за фактически, да вървите след страстите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има доста неприятни последици. В края на деня не са изключени изнемощялост и бодърствуване.
 

Лъв

Ако се стремите към реализация на професионални упоритости, през днешния ден е най-подходящото време. Ако в душата си сте службогонец, вслушайте се в интуицията си, тъй като тъкмо в този момент здравият разсъдък може да Ви докара до задънена улица. Създават се удобни условия за начало на сантиментални връзки, само че Вие сте настроени толкоз безгрижно, че надали ще отидете по-далеч от сантиментално премеждие. Но пък за сметка на това, времето си ще прекарате прекомерно прелестно.
 

Дева

Днес главен въпрос ще бъдат тайните и тяхното опазване. Ще мислите, заслужава ли си да се разкриват всички секрети. Трябва да се убедите, че сте безусловно уверени в своето решение, преди да кажете даже и дума. И помнете, че през днешния ден, с помощта на въздействието на звездите, освен на Вас ще бъде мъчно да пазите загадка. Възможно е това да се каже извънредно комплицирана здача, изключително в случай че се отнася за бранене на фамилни секрети. Бъдете по-сдържани и почтени, а в случай че е нужно, избройте до 100, преди да кажете нещо.
 

Везни

Понякога е по-безопасно да предоставите контрола над Вашите спестявания на някой различен, да вземем за пример на високопоставени хора. А от време на време е назад - най-добре е, да контролирате всичко независимо. Сега е настъпил миг, когато всичко свое е добре да държите при себе си, изключително в случай че пътешествате и може да се случи нещо във всеки миг. Допълнителният багаж няма да сътвори толкоз доста проблеми, както наподобява на пръв взор.
 

Скорпион

Ритъмът на живота се намалява и денят дава обещание да бъде освен спокоен, само че и прелестен. Ще съумеете да внесете в живота си някакво многообразие, без да създавате освен това дискомфорт нито за себе си, нито за околните си. Денят е подобаващ за посещаване с музей, спектакъл или галерия, защото в този момент сте изключително възприемчиви към изкуството. Отлично ще може да се справите с реализация в живота на истински хрумвания, отнасяши се до споразумяване на дома или до смяна на интериора. Ако вършиме за тази цел покупки, вероятно ще извършите отличен избор.

Купете си домашен апарат. 
 

Стрелец

Днес ще Ви се случи нещо ненадейно, което значително ще повлияе на Вашия персонален живот. Възможно е, измененията да са незначителни, само че събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на тактика на държание!
 

Козирог

Не позволявайте на никого да Ви заплашва или да се пробва да Ви оказва напън, пробвайки се да Ви наложи някакви деспотични периоди. Графиците се основават за това, че да може в тях да се вършат корекции. Много по-важно е, да разбирате какво вършиме. Опитите непрекъснато да поддържате мир и единодушие, са обречени на неуспех. Конфликти стават, само че нормално водят до взимане на по-умни решения.
 

Водолей

Днес са вероятни огромни парични приходи, като приходите е евентуално да дойдат от организации и от социална активност. В персоналните връзки се концентрирайте върху това, което от дълго време сте желали да измененията, като работете върху минусите дружно с колегата. През деня може да имате и контакти с чужденци, които да станат Ваши нови настоятелен сътрудници.
 

Риби

Въпреки много неприятното стичане на събитията, ще успявате да вървите напред. Тайната на триумфа се крие в вярното избиране на съдружниците. Но независими дейности надали ще донесат предстоящите плодове. Денят е подобаващ за отмора и неофициално другарство. Той дава обещание куп нови запознанства, които ще доведат до приятни, само че не доста съществени връзки. Радвайте и себе си, и другите - през днешния ден това ще Ви се удава, както на никой друг
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР